Bloggo event

Hey peps!
Jeg var til et event i torsdags, som blev afholdt af Bloggo. Eventet handlede om, hvordan man får succes som blogger. Hvilket jeg synes er et meget intersant emne. samt de inviterede oplægsholdere var nogen som var vildt spændende at lægge øre til!
Vi startede ud med, at hører på to medarbejdere fra Danske Bankl ved navn Peter og Christina de talte om hvordan man gør rent "bank" mæssigt, når man har en blog. Om bloggen skal stå i ens CPR-nummer, eller om man skal have et CVR-nummer. De talte også om hvordan man gør iforhold til, at inberettige til skat hvad man tjener på bloggen. Det var et meget spændende og informerende oplæg!
Derefter var det Henrik Akselbo, som er direktør og co-founder af Bloggers Delight, der holdte oplæg. Dette var også spændende og handle om følgere. Hvem vælger hvilke blogs, hvilken alder og køn har de osv.
Den sidste der holdte oplæg var Cana Buttenschøn. Hun er helt igennem en fantastisk dame og hylende morsom! Hun talte om sin rejse med sin blog og hvordan hun er havnet der hun står idag. Oplæget var interessant samt personligt med et touch af humor. Hvis du ikke hender hendes blog kan de finde den her.
Så alt i alt var det et super arrangement!


Goodiebags !


Canna Buttenschøn og Nicolai Mazur. Det var Nikolai der stod for eventet. 


Mig der har det lidt stram, grundet akavet billedtagning. 
Billederne er alle fra Bloggo's facebookside her


I må have en forsat god morgen/middag/aften ! xx 

Kommentarer