Collage of inspiration

Hey, Peeps!
Just a quick little blog post this nice Wednesday! I want to blog a little more frequently again just because I can feel that I have missed blogging 3 times a week since I stopped doing it this past October?? So now when I go on study leave I thought this would be a nice and fast blog post to make in between reading and such !  
But yes it will just be collages of kinda everything I think... I haven't decided jet! But this time, it is a collage of people and the cloth they wear ! 

//

Hey søde mennekser!
Lige et lille blog indlæg, på denne fine onsdag! Jeg har fået lysten og overskudet til, at blogge lidt oftere igen men for ikke at overvælde mig selv pga. den kommede læseferie + exsamner vil det "kun"være denne lille serie. Det kommer til at være collager med alt mugligt der inspirerer mig i øjeblikket. 
Denne collage er af mennesker jeg er fuldstædig betaget af om det så er deres personlighed eller det det har på af tøj - det går tit hånd i hånd synes jeg.


Kommentarer

  1. En virkelig fed collage!♥ Jeg er enig med det om personlighed og stil - det er helt klart to ting, der er afhængige af hinanden!

    SvarSlet

Send en kommentar